Uslovi i odredbe za korištenje mobilne aplikacije

Preuzimanjem ili korištenjem aplikacije, ovi će se uvjeti automatski primijeniti na vas – stoga biste trebali biti sigurni da ste ih pažljivo pročitali prije korištenja aplikacije. Ne smijete na bilo koji način kopirati ili mijenjati aplikaciju, bilo koji dio aplikacije ili naše zaštitne znakove. Nije vam dopušteno pokušavati izdvojiti izvorni kod aplikacije, a također ne biste trebali pokušavati prevesti aplikaciju na druge jezike ili napraviti izvedenice. Sama aplikacija i svi zaštitni znakovi, autorska prava, prava na baze podataka i druga prava intelektualnog vlasništva koja se s njom odnose i dalje pripadaju Fit by Level Up d.o.o.

Fit by Level Up d.o.o. se zalaže za to da aplikacija bude što korisnija i učinkovitija. Iz tog razloga zadržavamo pravo izmjene aplikacije ili naplate njenih usluga, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga. Nikada vam nećemo naplatiti aplikaciju ili njezine usluge a da vam ne bude jasno jasno za šta točno plaćate.

Aplikacija Level Up pohranjuje i obrađuje lične podatke koje ste nam dali radi pružanja moje usluge. Vaša je odgovornost da zaštitite telefon i pristup aplikaciji. Stoga vam preporučujemo da ne korijenite telefon, što je proces uklanjanja softverskih ograničenja i ograničenja koja nameće službeni operativni sistem vašeg uređaja. To bi moglo učiniti vaš telefon ranjivim na zlonamjerni softver/viruse/zlonamjerne programe, ugroziti sigurnosne funkcije vašeg telefona, a to može značiti da aplikacija Level Up neće raditi ispravno ili uopšte neće raditi.

Aplikacija koristi usluge trećih strana koje izjavljuju vlastite odredbe i uvjete.

Veza na odredbe i uvjete nezavisnih pružatelja usluga koje koristi aplikacija

  • Google Play usluge

Morate biti svjesni da postoje određene stvari za koje Fit by Level Up d.o.o. neće preuzeti odgovornost. Određene funkcije aplikacije zahtijevaju da aplikacija ima aktivnu internetsku vezu. Veza može biti Wi-Fi ili ju je pružio vaš davatelj usluga mobilne mreže, ali Fit by Level Up d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za to da aplikacija ne radi sa punom funkcionalnošću ako nemate pristup Wi-Fi-ju, a nemate ništa od preostale količina podataka.

Ako aplikaciju koristite izvan područja s Wi-Fi-jem, imajte na umu da će se i dalje primjenjivati ​​uvjeti ugovora s pružateljem mobilne mreže. Zbog toga će vam mobilni operater možda naplatiti troškove prijenosa podataka za vrijeme trajanja veze dok pristupate aplikaciji ili druge naknade trećih strana. Korištenjem aplikacije prihvaćate odgovornost za sve takve troškove, uključujući naknade za roaming podataka ako aplikaciju koristite izvan svog teritorija (tj. regije ili zemlje) bez isključivanja podatkovnog rominga. Ako niste obveznik plaćanja računa za uređaj na kojem koristite aplikaciju, imajte na umu da pretpostavljamo da ste od obveznika plaćanja dobili dozvolu za korištenje aplikacije.

Slično tome, Fit by Level Up d.o.o. ne može uvijek preuzeti odgovornost za način na koji koristite aplikaciju, tj. morate se pobrinuti da vaš uređaj ostane napunjen – ako se isprazni baterija i ne možete ga uključiti da biste koristili uslugu, Fit by Level Up d.o.o. ne može prihvatiti odgovornost.

S obzirom na odgovornost Fit by Level Up d.o.o. za vaše korištenje aplikacije, kada koristite aplikaciju, važno je imati na umu da, iako nastojimo osigurati da je ažurirana i ispravna u svakom trenutku, oslanjamo se na treće strane kako bismo vam ih učinili dostupnima. Fit by Level Up d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo koji gubitak, izravni ili neizravni, koji doživite kao rezultat potpunog oslanjanja na ovu funkcionalnost aplikacije.

U nekom ćemo trenutku možda htjeti ažurirati aplikaciju. Aplikacija je trenutno dostupna na Androidu – zahtjevi za sistem (i za sve dodatne sisteme na koje odlučujemo proširiti dostupnost aplikacije) mogu se promijeniti, pa ćete morati preuzeti ažuriranja ako želite nastaviti koristiti aplikaciju. Fit by Level Up d.o.o. ne obećava da će uvijek ažurirati aplikaciju kako bi bila relevantna za vas i/ili radila s Android verzijom koju ste instalirali na svoj uređaj. Međutim, obećavate da ćete uvijek prihvaćati ažuriranja aplikacije kada vam budu ponuđena. Možda ćemo također htjeti prestati pružati aplikaciju i možemo je prekinuti u bilo kojem trenutku bez prethodnog obavještenja. Osim ako vam ne kažemo drugačije, nakon bilo kakvog raskida, (a) prava i licence dodijeljene vam u ovim uslovima prestaju; (b) morate prestati koristiti aplikaciju i (ako je potrebno) izbrisati je sa svog uređaja.

Izmene ovih Uslova i odredbi

Mogu povremeno ažurirati naše Uslove i odredbe. Stoga vam savjetujemo da povremeno pregledavate ovu stranicu radi izmjena. Obavijestit ću vas o svim promjenama objavljivanjem novih Uslova i odredbi na ovoj stranici.

Ovi uslovi i odredbe stupaju na snagu 2021-09-30

Kontaktiraj nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga u vezi mojih Uslova i odredbi, slobodno me kontaktirajte na info.championsarajevo@gmail.com.