Politika privatnosti

Fit by Level Up d.o.o. je napravio aplikaciju Level Up kao komercijalnu aplikaciju. Ovu USLUGU pruža Fit by Level Up d.o.o. i namijenjena je za upotrebu takva kakva je.

Ova stranica se koristi za informisanje posjetitelja o mojim pravilima o prikupljanju, korištenju i otkrivanju ličnih podataka ako je neko odlučio koristiti ovu uslugu.

Ako odlučite koristiti ovu uslugu, slažete se sa prikupljanjem i upotrebom informacija u vezi s ovom politikom. Lični podaci koje prikupljamo koriste se za pružanje i poboljšanje Usluge. Nećemo koristiti ili dijeliti vaše podatke ni s kim osim na način opisan u ovoj politici privatnosti.

Izrazi korišteni u ovoj politici privatnosti imaju isto značenje kao i u našim odredbama i uslovima, koji su dostupni na nivou više, osim ako nije drugačije definirano u ovoj politici privatnosti.

Prikupljanje i upotreba informacija

Za bolje iskustvo, dok koristite našu uslugu, možda ćemo od vas zahtijevati da nam date određene podatke za ličnu identifikaciju, uključujući, ali ne ograničavajući se na ime i prezime, adresu e -pošte. Podaci koje zatražimo, zadržat će se na vašem uređaju i mi ih na bilo koji način ne prikupljamo.

Aplikacija koristi usluge trećih strana koje mogu prikupljati podatke koji se koriste za vašu identifikaciju.

Veza na politiku privatnosti dobavljača usluga trećih strana koje koristi aplikacija

  • Google Play usluge

Podaci dnevnika

Želimo vas obavijestiti da kad god koristite ovu uslugu, u slučaju greške u aplikaciji, prikupljam podatke i informacije (putem proizvoda trećih strana) na vašem telefonu koji se zovu podaci dnevnika. Ovi podaci dnevnika mogu uključivati ​​informacije kao što su adresa internetskog protokola vašeg uređaja (“IP”), naziv uređaja, verzija operativnog sistema, konfiguracija aplikacije prilikom korištenja moje usluge, vrijeme i datum korištenja usluge i druge statistike .

Cookies

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje se obično koriste kao anonimni jedinstveni identifikatori. One se šalju vašem pregledniku s web stranica koje posjećujete i pohranjuju se u internu memoriju vašeg uređaja.

Ova usluga eksplicitno ne koristi ove „kolačiće“. Međutim, aplikacija može koristiti kôd i knjižnice trećih strana koje koriste „kolačiće“ za prikupljanje informacija i poboljšanje svojih usluga. Imate mogućnost prihvatiti ili odbiti ove kolačiće i znati kada se kolačić šalje na vaš uređaj. Ako odlučite odbiti naše kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove ove usluge.

Pružaoci usluga

Možemo zaposliti kompanije i pojedince treće strane iz sljedećih razloga:

  • Za olakšanje naše usluge;
  • Za pružanje Usluge u naše ime;
  • Za obavljanje usluga vezanih za usluge; ili
  • Da nam pomognu u analizi načina na koji se naša usluga koristi.

Želim obavijestiti korisnike ove usluge da te treće strane imaju pristup vašim ličnim podacima. Razlog je izvršavanje zadataka koji su im povjereni u naše ime. Međutim, oni su dužni ne otkrivati ​​niti koristiti informacije u bilo koje druge svrhe.

Sigurnost

Cijenimo vaše povjerenje u pružanju vaših osobnih podataka, stoga nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za njihovu zaštitu. Ali zapamtite da nijedan način prijenosa putem interneta ili način elektroničke pohrane nije 100% siguran i pouzdan i ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Linkovi na druge web stranice

Ova usluga može sadržavati veze na druge web stranice. Ako kliknete na vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na tu web lokaciju. Imajte na umu da ovim vanjskim web stranicama ne upravljam. Stoga vam toplo savjetujem da pregledate Politiku privatnosti ovih web stranica. Nemam kontrolu nad i ne preuzimam odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih web lokacija ili usluga trećih strana.

Privatnost djece

Ove usluge se ne obraćaju nikome mlađem od 13 godina. Svjesno ne prikupljam lične podatke od djece mlađe od 13 godina. U slučaju da otkrijem da mi je dijete mlađe od 13 godina dostavilo lične podatke, odmah ih brišem s naših servera. Ako ste roditelj ili staratelj i svjesni ste da nam je vaše dijete dostavilo lične podatke, kontaktirajte me kako bih mogao učiniti potrebne radnje.

Promjene ove politike privatnosti

Mogu povremeno ažurirati našu Politiku privatnosti. Stoga vam savjetujemo da povremeno pregledavate ovu stranicu radi izmjena. Obavijestit ću vas o svim promjenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici.

Ova politika stupa na snagu 2021-09-30

Kontaktiraj nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga o mojoj politici privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati me na info.championsarajevo@gmail.com.