Samo nam odgovori na još par pitanja kako bismo mogli krenuti sa tvojom transformacijom…

AFTER SUN

challenge

After sun challenge je novi izazov u Fit by Level Up aplikaciji, a koji je osmišljen da ti pruži sve ono što ti je potrebno za održavanje forme i vitalnosti nakon dugog ljetnog dana na suncu.

FIT BY LEVEL UP

mobilna aplikacija

Prva interaktivna fitness aplikacija sa kojom ćete napraviti Level Up!
Bilo da ste početnik ili neko sa iskustvom, unutar svakog treninga će trener prilagoditi vježbe vašoj formi. Trenirate kada vi želite, a interaktivnost tokom treninga će zadržati vašu pažnju od prve do posljednje minute. Imat ćete osjećaj da je Nedim sa vama u prostoriji. Level Up će postati dio vaše svakodnevnice i vašeg života.

O treneru

Nedim Babić kreator Level Up sistema treninga, filozofije, sa preko 25 godina iskustva u fitnessu. “Moj cilj je da svaki čovjek napravi svoj sopstveni Level Up u svim segmentima života, a odličan početak je upravo Level Up svoje kondicije i svoga tijela”.

O aplikaciji

Level Up sistem treninga je implementiran na preko 15000 vježbača, te su upravo svi oni pokretačka snaga ove cijele filozofije.

Unutar aplikacije ćete pronaći treninge sa opremom (kettlebelli, bučice), bez opreme, kurseve zdrave ishrane, motivacione citate, mnogo stvari koje će vam pomoći da napravite svoj Level Up. Aplikacija je sa gemifikacijom, te nakon svakog odrađenog treninga skupljate poene koji vas vode ka sljedećem Levelu.

Uz to osvajate novčiće sa kojima možete kupovati različite izazove. A ako pozovete prijatelja i motivirate ga na Level Up, onda njegov napredak upravo vama donosi novčiće. Dajte mu svoj refferel code i napravite zajednički Level Up.

Level Up nije samo sistem treninga, Level Up je način života. I zato LEVEL UP YOURSELF!

Preuzmite aplikaciju

Online paketi

Opis online trening programa

Glute

Bez dodatne opreme u trajanju od svega 20 minuta, ovi treninzi će vas oduševiti. Možete trenirati svaki dan, a svaki drugi dan vas čeka novi trening. Prvih 7 dana pretplate je besplatno.

Full Bodyweight

Uz samo 22 minute postignite super formu. U ovom trening programu tijelo je glavni rekvizit. Trenirajte svaki dan, a svaki drugi dan vas čeka novi trening. Prvih 7 dana pretplate je besplatno.

Level Up

Level Up treninzi su vrhunski osmišljeni, a podijeljeni su po mišićnim skupinama. Svaki drugi dan vam dolazi nova mišićna skupina. Prvih 7 dana pretplate je besplatno.

Abs

Svakodnevno 15 minuta će vam biti dovoljno za jak i čvrst stomak. Trenirajte svaki dan, a svaki drugi dan vas čeka novi trening. Prvih 7 dana pretplate je besplatno.

Tabata Cardio

Ako volite kardio treninge, kombinacije ovih vježbi bez opreme će vas dovesti do pravog usijanja. Trajanje 15 minuta, a svaki drugi dan vas čeka novi trening. Prvih 7 dana pretplate je besplatno.

Često postavljena pitanja

  • Ko je Nedim?

Nedim je jedna od najprepoznatljivijih osoba u fitnes industriji na Balkanu. Lider je i motivator. Znanjem, iskustvom i energijom motivirao je hiljade ljudi koji su odlučili da naprave pozitivne promjene na svom tijelu i u svom životu.

Na socijalnim mrežama ga prati veliki broj ljudi.

  • Izjava o konverziji

Sva plaćanja će biti obavljena u eurima. Pri zaduživanju Vaše kartice iznos koji je naznačen na Website-u se konvertuje u Vašu lokalnu valutu prema kursu koji primjenjuju operatori kreditnih kartica. Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u cijeni koja je naplaćena, u odnosu na cijenu koja je iskazana na Website-u.

  • Gdje mogu trenirati?

Možete trenirati bilo gdje i kada god Vama odgovara. Sve što Vam treba je pristup aplikaciji i jaka volja.

  • Da li su programi namijenjeni svima ili su samo za one koji su “fit”?

Programi su osmišljeni tako da odgovaraju svima. Dakle, napredovat ćete bez obzira na Vaš trenutni nivo.

Kontaktirajte nas

8 + 11 =

Telefon/Viber/WhatsApp

+387 62 106 566

Email

info@fitbylevelup.com

Adresa

Mehmed Paše Sokolovića 17

Sarajevo, 71000